ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

    Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της ΣΤ΄τάξης σας κοινοποιούμε, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπονται στο με αρ. 50942/Δ2/4-5-2020 έγγραφο του Υπ. Παιδείας : α) τις Οδηγίες του Μουσικού Σχολείου Δράμας προς τους Γονείς σχετικά με τη  Διαδικασία Εισαγωγής των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης στην Α΄τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου για το σχ. έτος 2020-2021, β) την Επιστολή της Δ/ντριας του Μουσικού Σχολείου προς τους Γονείς και γ)  το έντυπο της Αίτησης (είναι σε δύο σελίδες) προς το Μουσικό Σχολείο, η οποία Αίτηση όπως και τα δικαιολογητικά επισημαίνεται ότι θα αποσταλούν μόνο ηλεκτρονικά .

«ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ»

ΘΕΜΑ: Αίτηση για τη Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-2021

Για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021,

οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών

από τις4 Μαΐουέως τις29 Μαΐου 2020 μέχρι τις 14:00

(γιατί αμέσως μετά θα σταλούν στο υπουργείο.)

υποβάλλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Συγκεκριμένα υποβάλλουν:

1.την αίτηση(σε μορφή word ή pdf –  συμπληρωμένη ηλεκτρονικά όχι χειρόγραφη – για να είναι πιο ευανάγνωστη).

2.λογαριασμό ΔΕΚΟ(τηλεφώνου, ρεύματος, ύδρευσης, κινητού) ή το Ε1 ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να προκύπτει η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους (ως επισυναπτόμενο χωριστό αρχείο – όχι πάνω στην αίτηση ή σε συνέχεια αυτής).

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από το προσωπικό τους mail (όχι mail μαθητών, ή αδελφών)) στο Μουσικό Σχολείο.

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του σχολείου είναι:gymmdram@sch.gr   ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25210-28191

Το Μουσικό Σχολείο, μετά την ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά,  θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για περισσότερες διευκρινίσεις.