26/11/2018 Ακύρωση Κολύμβησης για Γ1 –μεταφορά μαθήματος σε άλλη ημέρα

1ο  Δ.Σ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

                      26/11/2018 Ακύρωση Κολύμβησης για Γ1 –μεταφορά μαθήματος

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω ακύρωσης του μαθήματος της κολύμβησης σήμερα Δευτέρα 26/11/2018 για το Γ1 τμήμα, για λόγους που αφορούσαν την αδυναμία λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Δράμας, μετά από ενέργειες της Δ/νσης του σχολείου και σε συνεννόηση με την Υπεύθυνη της Κολύμβησης του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, κ. Αγαθαγγέλου Αναστασία, το μάθημα αυτό θα μεταφερθεί και θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 28/11/2018, το ίδιο διδ. δίωρο (1ο), μαζί με τους μαθητές του Γ2 τμήματος του σχολείου μας.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι μαθητές του Γ1 και Γ2 τμήματος για την ημέρα αυτή (Τετάρτη 28/11/2018) να είναι 7:55 π.μ. στο σχολείο προκειμένου να γίνει η αναχώρησή τους έγκαιρα στις 8:00π.μ., συνοδεία της Γυμνάστριας και των δύο εκπ/κών των τμημάτων (Γ1&Γ2).

Υπενθυμίζω οι μαθητές  να έχουν σε ξεχωριστό σακίδιο από τη σχολική τους τσάντα όλο τον εξοπλισμό τους για το μάθημα της κολύμβησης, που να περιέχει όμως και κάποια έξτρα ευρύχωρη πλαστική σακούλα για τα υγρά, μετά το μάθημα, μαγιό, πετσέτες κ.λ.π. και οι γονείς να φροντίζουν να ακολουθούν τις οδηγίες κι όσα αναγράφονται στο σχετικό έντυπο οδηγιών για την καλύτερη και ασφαλέστερη υλοποίηση του μαθήματος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  για την κατανόηση σας και τη συνεργασία σας.

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Αβράμη Αναστασία